AE2DD844-CE81-4307-824F-D43C52100F4F

Jednoduše WOW…

Nadzvedněte víčko a nechte se přenést na tajuplné místo, kde se již rozostřují hranice reality. Parfémovaná voda pro ženy Gucci Bloom Profumo di Fiori před vámi prostřednictvím své vonné kompozice rozprostře magickou, snovou zahradu, kde kvetou kouzla. Zde můžete být absolutně svá.

  • ryze květinová vůně v medově žlutém flakonu
  • oslavuje radost ženy a zvýrazní její přirozenou záři
  • vůně je jako elixír světla díky unikátním ingrediencím

Složení vůně
Prvotní okouzlení zajistí opojná, sladká vůně jasmínu, která se po chvíli propojí s esencí omamného bílého kvítku tuberózy a zaručeně ve vás vyvolá novou závislost. Intenzivně květinovými a hřejivými tóny pak vůni obohatí ylang ylang. Na vlně santalového dřeva, kosatce a čistých not pižma a benzoinu vůně jen pomalu odplouvá.

Příběh vůně
S výzvou, aby na sebe byly ženy pyšné a nechaly vzkvétat svou magickou sílu, byla v roce 2020 představena vůně Gucci Bloom Profumo di Fiori. Absolutní autenticita a svoboda ženy je myšlenkou, kterou módní návrhář Alessandro Michele a parfémář Alberto Morillas propsali do jejího příběhu.

Hned čtyři charizmatické a okouzlující ženy ztělesnily tuto zářivou vůní v prostorách magické zahrady. Jednou z nich je zpěvačka a textařka Florence Welch rozpoznatelná pro svůj osobitý módní styl. Dále herečka a režisérka Anjelica Huston, designérka Susie Cave a modelka Jodie Turner Smith.

Složení

Tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci. Tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle.

Hlava

jasmín pravý (arabský)

Tzv. střední tóny – Srdce nastupuje po několika minutách, po odeznění hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny.

Srdce

ylang-ylang, tuberóza, pupeny jasmínu

Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den.

Základ

pižmo, kořen kosatce, dřevo, santalové dřevo, benzoin

Druh vůněkvětinová
Cena parfému se pohybuje od cca 1500 Kč
DOPORUČUJI💯